Скандал! Ицо Исуса се подвизава из София с кола „двойник“ на МВР

0
Ицо Исуса
Ицо Исуса

Издирваният от полицията наркобос под дърво и камък Ицо Исуса се придвижва из София с кола „двойник“ на МВР. Христо Вартенян, както е истинското име на престъпния бос се е завърнал в София от около два месеца и си върти бизнеса ни лук ял, ни лук мирисал, твърдят очевидци. Ицо Исуса кара син „Форд” с  регистрационен номер, заради който колегите му ченгета не биха си й помислили да го обезпокоят. Всъщност иде реч за добре познатата ни афера с кола „двойник” на МВР.  Далаверата бе вкарана в действие от подземните босове още преди 4 години. Явно Ицо Исуса добре се е сетил, че органите на реда няма как да помнят толкова дълго и се бръкнал 100 бона за екстрата. По този начин куките уж си мислят, че във въпросния автомобил се вози ченге на Криминалната полиция и не спират наркобоса.

Полицейска кола
Полицейска кола

Припомняме ви, че преди време от вип услугата кола „двойник” на МВР се възползва и  Радослав Иванов – Теменугата, но притеснен, че Демби го е изпял   той сам опожари „полицейската” кола.

Именно, заради хитроумния трик с уж полицейския автомобил, който се превръща в уместна играчка на престъпни гангстери,  бе направено предложение  да се махнат тъмните стъкла на всички коли на МВР. Естествено идеята постепенно заглъхна и сега всички ъндърграунд босове се възползват от „полицейските” возила.

Що се отнася до становището на МВР във връзка с дългоочакваното завръщане на Ицо Исуса полицията разбира се няма информация и  не е засичала наркобоса на територията на страната ни от 3 години.  Ченгетата нямали данни и наркоорганизацията на Христо Вартенян да  продължавала,  да работи най – вероятно слуховете за завръщането му били  просто спекулации на негови доверени хора…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *