Скандал! Депутат преби лекарка от Спешна помощ!

1

Показателен пример за поведението на депутати и лекари

бой в болницаИстински скандал избухна във Велико Търново, след като депутат почупи от бой лекарка от „Спешна помощ”. Инцидентът се разрази тази събота и приключи с мозъчно сътресение за медицинското лице. Към момента все още не е ясно кой е виновен за нелепата ситуация, двете страни отправят взаимни обвинения.

В съботния следобед депутатът Хаджихасан от ДПС закарал по спешност съпругата си в болницата, която преди това намерил припаднала в дома им. Обърнал се за помощ към невролог и заедно с него заминали към болницата. Приелите ги лекари предположили, че става въпрос за мозъчен кръвоизлив и поради това насочили пациентката към „Спешно отделение”.

Там обаче народният представител и д-р Милена Узунова се скарали жестоко, защото тя отказала да ги пусне за изследвания на скенер, понеже не са влезли през входа за пациенти. Тогава Хаджихасанов я блъска с ръце, оправдавайки поведението си с естественото притеснение за състоянието на своята близка.

Линейка с полицайОтмъщението на лекарката не закъснява и според неговата версия, тя повече от 20 минути се мотае, вместо да постави системата. Скандалът се усилил неимоверно, при което били извикани патрулите на СОТ, от полицията съставили актове.

Далеко сме от мисълта да оправдаваме действията на лекарите. За никого не е тайна, че българските медици първо гледат какво си им донесъл и прибират парите, а чак след това си правят труда да те прегледат. От друга страна един депутат не би следвало да удря и блъска хората, още повече когато се надява да спасят животът на негов близък. Но, г-да / г-жи депутати, вие направихте българските лекари това, което са.

http://www.youtube.com/watch?v=AEdNHAnomwU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. В момента нашата държава е като мътно, застояло, турско кафе.
    Цялата утайка се е качила горе и се мисли за каймак.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *