Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандал! Частните фондове по – изгодни от Здравната каса

Частните фондове набират все по – голяма популярност

По 216 лева минимум внася всяка година  задължително българинът, за да е здравно осигурен. Това означава, че ако се осигурявате на минималната работна заплата, всеки месец внасяте на Здравната каса по 18 – ет лева.

Здравната каса ни цака с предлаганите услуги

В тази на пръв поглед не особено висока сума  що се каса е до здравето ни,  се крие разковничето, с което Здравната каса  ни цака,  тъй като голяма част  от частните фондове за здравни услуги предлагат пакети дори на по – ниски цени за по – високо качество и повече услуги без никакви доплащания за всеки преглед при джипито, изследване или посещение при тясно специализиран лекар.

Цените на алтернативните пакети за здравно осигуряване са между 100 и 500 лева, но моментално изключват  досадното, а и понякога рисково за здравето чакане пред кабините на лекарите, за да Ви обърнат внимание. Дори  при пакет от 200 лева от частен представител , който ни излиза с 16 лева по – евтино от този към Здравната каса  всички пациенти  получават безплатна здравна помощ по домовете  и възстановяване на парични суми за лекарствени медикаменти, все услуги, които Здравната каса не поема.

Неяснотите в Здравната каса нямат край!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *