Скандал! Би Ти Ви изхвърлиха „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“

3
Преди дни „Господари на ефира“ стана на 9 години

„Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ официално слизат от екрана на Би Ти Ви, обявиха от медията. От телевизията твърдят, че фирмата на Маги Халваджиян „Глобал вижън“ не е била коректна и затова се наложило да прекратят договора си с тях.

От Би Ти Ви твърдят, че другата страна сама е решила да напусне, след като им изискали да спазват клаузите по контракта. Според официално становище на медията, въпреки че рейтингът на „Господари на ефира“ значително е намалял, както и на „Пълна лудница“, са продължили да изпълняват финансовите си задължения към продукциите на „Глобал вижън“. Когато обаче поискали и фирмата на Маги Халваджиян да спазва своите ангажименти, продуцентът решил да прекрати договора. В момента „Глобал Вижън“ обмислят дали да не свалят и

Жоро Бекъма и мама Божка няма да ни веселят вече

другите си предавания от екрана на Би Ти Ви.

Маги Халваджиян и шефовете на  Би Ти Ви били в обтегнати отношения от няколко месеца насам. Според запознати, продуцентът възнамерявал да оттегли продукциите си от телевизията, но в края на ти ви сезона. Настъпилият разрив между двете страни обаче е изненада за всички, коментират в коридорите на Би Ти Ви.

Телевизията се е опитала да наложи цензура върху някой репортаж на „Господари на ефира“, е основната версия засега. Тезата обаче е доста съмнителна, тъй като вечерното шоу обикновено се занимава с дребни разследвания, някои от които приличат по- скоро на заяждане, отколкото на нещо по – сериозно.

Маги Халваджиян започна да губи позиции в Би Ти Ви със спирането на култовото си шоу „Море от любов“. После телевизията премести „Пълна лудница“ в събота вечерта от 22, 30 часа. Въпреки това продуцентът притежава две от най – рейтинговите продукции в телевизията – „Седем часа разлика“ и “ България търси талант“.

Съдбата на едно от най- харесваните предавания „Господари на ефира“ засега е неизвестна. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Крайно време бе да се свалят тези безвкусни тъпи предавания предназначени
    главно за чалга-тип зрители. Най-после нещо разумно от страна на БТВ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *