Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Скандал: 1,5 млн. за насърчаване на вътрешното потребление отделя правителството – с видео

piza„Кампания за стимулиране на потреблението в подкрепа на фиска” се нарича поредната безумна мярка на финансовото министерство за закърпване на бюджета. Симеон Дянков вече е разпоредил търг за фирма, която да изгради рекламната стратегия на мероприятието. 1, 5 млн. държавна пара ще отидат за насърчаване на купувачите.

Толкова отчаяно звучи, че човек по- скоро би се отказал да купува : след като са стигнали дотам, че да ни подканят да си харчим парите, за да пълним бюджета, значи положението е плачевно. И съответно потребителят ще се стисне още повече. Но според Симеон Дянков – чрез рекламни лозунги трябва да се стимулира потреблението. Желанието на човек да

Хората се ограничават дори при пазаруване на хранителни стоки

Хората се ограничават дори при пазаруване на хранителни стоки

пазарува обаче увисва, когато просто няма пари.

Никой обаче не се е намерил в цялото министерство, който да обясни на „експерта” от Световната банка, че докато държавата не започне да се разплаща с фирмите, икономиката ще продължи да боксува. Като ефекта на доминото, спира дейността на подизпълнителите, спира изплащането на заплати на служителите или направо ги уволняват. Доста лицемерно и нагло е същите тези хора после да ги агитираш да пазаруват, при условие, че нямат пари за хляб. От другата страна са банките, които гледат да изцедят длъжниците си.

Цялата история с кампанията по- скоро прилича на приятелска услуга – някоя фирма ще прибере парите за поръчката на рекламната стратегия и ще се разплати надолу по веригата.

Симеон Дянков има план за излизане от кризата! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *