Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Синоптикът Емо Чолаков бил много задръстен като млад

Емил Чолаков

Синоптикът с гола глава Емо Чолаков бил един от най – задръстените младежи на своето време. Тогава той бил слаб като вейка и доста срамлив с жените. Вместо да ги щипе по кълките и да натиска булките връз пейките по парковете, обичайно стоял свит в ъгъла и с нескрита завист наблюдавал работата на отраканите си авери.

За своята спокойна младост разказа самият Чолаков, който направи искрените разкрития пред репортерите на светско списание. Журналистите обаче не били толкова лековерни и за по – голяма достоверност, потърсили някои от приятелите на бТВ звездата. Те обаче също потвърдили неговите заявления и казали, че бил един от най – схванатите младежи в тяхната компания.

Емил Чолаков

„Беше много приятно да го наблюдава човек как се държи с момичетата. Въобще не смееше даже да ги погледне в очите и всякак се стремеше да прекъсне разговора, ако някоя въобще прояви желание да се заприказва с него. Дори като тийнейджър сякаш нямаше никакво гадже” – разказва съученикът му Иван.

Поради вродената му свенливост, доста често другарите започвали да го вземат на подбив и дори един път се хванали на бас, че не му стика да каже някаква мръсотия пред девойките. Поради тази причина, Емо завъдил сериозно гадже чак, след като завършил гимназия. Тогава именно изработил стратегията да пуска много шеги, с което да разтопява леда при общуване.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=i7iNhTeuGe0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *