Синът на Жени Калканджиева отива при татко си в Испания

0

Жени Калканджиева още не е простила на Тачо

Жени Калканджиева, Тачо и ЖоркоМалкият Жорко до няколко дни ще отпътува за Испания при татко си Тачо, разкри Жени Калканджиева. Въпреки недоразуменията заради изневярата на палавия съпруг, тя не иска да го лишава от възможността да прегърне детето си и няма нищо напротив да го изпрати за известно време при него.

„Жорко е твърде мъничък да осъзнае какво се случва с мен и баща му, та той е едва на 4 годинки. Иска да отиде при татко, баба и дядо в Испания, което ще направи до няколко дни. Никога не съм си и помисляла да им преча да се виждат, Тачо по цяла вечер го гледа по Скайп как си играе, говорят си и се забавляват. Всяка вечер му изпращам нови снимки на детето, не мога да не направя това”, каза моделката.

Допълва, че Жолко е виждал проблемната персона на Зорница Линдарева няколко пъти и дори я познавал като „кака Зорче”. Не изпитва лоши чувства към него и това показва, че и с нея се е разбирал добре. Но – вече не я помни и типично по детски дори не се сеща точно коя е.

„Не Зорница е причината Тачо да стегне куфарите за Испания, а лично неговото поведение. Бях готова да простя всичко при определени обстоятелства, но нещата не се развиха както ми се искаше. Бъдещето ще покаже какво ще се случи”, заключи Жени.

http://www.youtube.com/watch?v=wRiS6f52MCo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *