Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Синът на цар Киро – Ангел Рашков, изчезна

Цар Киро и сина му Ангел Рашков

Цар Киро и сина му Ангел Рашков

От пет дни кандидатът за общински съветник  на партия „Единство” в Садово Ангел Рашков е абсолютно неоткриваем. Всички мобилни телефони на сина на цар Киро са изключени, а неговото настоящо местонахождение е пълна мистерия.  Явно подплашен от ареста на баща си кандидат -общинският съветник бързо е побързал да спаси собствената си кожа. Най  – вероятно, къде се намира Ангел Рашков, знаят само верните му апаши,  които все още бдят над спокойствието на ромската фамилия.

Изплашен от размириците и настръхналите си съселяни синът на цар Киро бързо е забравил за политическата си кариера и е духнал от кризисната точка.

цар Киро

цар Киро

По настоящем палатите в Катуница на фамилия Рашкови  са напълно унищожени, но все още зорко пазени от няколко полицаи и една кола на жандармерията. Що се отнася до населението  те въобще не са изненадани от бягството на синчето на цар Киро и припомнят, че и баща му замисляше да забегне към Сърбия, ако   полицията не бе секнала тези му престъпни намерения.

По – важното за тях сега  е да се изясни случая с убитото 19-годишно момче Ангел Петров и в полицията да бъдат привикани, и внуците на цар Киро преди цялата фамилия да изчезне в небитието.  Така или иначе най  -сетне властите погнаха фамилията на Рашкови и всички жители на село Катуница или други  жертви на именития ромски клан,  очакват справедлив процес.  Възмутени роднините на убитото момче призовават МВР да не си затваря очите и да извади от нелегалност и хитроумния син на цар Киро, който преди последните събития съвсем спокойно си вилнеел из Катуница…

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *