Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Синът на Масларова вкара в гроба мъжа на Диана Найденова

Диана Найденова има дъщеря от покойния Борис Йорданов

Синовете на Емилия Масларова награбиха имоти за милиони в топ- центъра на София по време на тройната коалиция. Чадата на бившата социална министърка пазаруваха апартаменти и офиси на „преференциални” цени, като за държавнически отрочета, т.е., в пъти по- евтино от пазарната стойност. Жертва на алчността на Масларовите деца обаче пада бизнесмена Борис Йорданов, който живееше с журналистката Диана Найденова.

Големият син на Масларова – Константин Радонов, прави големите си удари по време на строителния бум, когато цените на имотите са най- високи. Това обаче не засяга наследника на министърката. Радонов си купува апартамент на бул. Дондуков в София за 100 000 лева. Сума, доста по- ниска от реалната стойност на имотите в центъра на столицата през 2008 г., когато е извършена сделката.

Радонов граби с пълни шепи, докато маминка е на власт. Два от апартаментите, които синът на Масларова купува, са на Борис Йорданов. Бизнесменът развива успешен строителен бизнес преди кризата. Когато родния пазар обаче е ударен,

Масларова подсигури доволно и двамата си сина

Йорданов е сред първите, които затъват здраво в дългове. По- голямата част от борчовете на любимият мъж на Диана Найденова са към Константин Радонов. Борис Йорданов не издържа на натиска от всичките си кредитори и слага край на живота си като се прострелва на улицата.

Доведеният син на Емилия Масларова – Ивайло, също се радва на облагите от властта. Също като брат си, започва да купува апартаменти в София и парцели извън столицата.

След като падна от власт Масларова, синовете й побързаха да си поделят семейните имоти, за да се знае кой на какво разчита. Ивайло обаче останал недоволен от делбата на общото имущество, тъй като се чувствал ощетен заради по- големия си брат.

Ето къде живее бившата социална министърка Емилия Масларова. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Синът на Масларова вкара в гроба мъжа на Диана Найденова

 1. SLAY Отговор

  01.01.2012 в 8:17

  Диана найденова е много тъпо същество и съответно на това-нагло

 2. коко Отговор

  26.01.2013 в 19:12

  Диана е страхотна журналистка,жалко че Емилия Масларова не търка нара в затвора,защото това заслужава и то няма да и убегне,а а ко не -има възмездие

 3. аз Отговор

  02.03.2013 в 10:00

  По-големи дивотии не бях чел. Но все пак лесно е човек да повярва, когато не знае какви са фактите. Интересно как журналистите си намират информация – при това винаги само 5% от нея, и при това невярна, след което си я извъртат както им дойде…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *