Синът на Ламбо живее като клошар

4
Владимир Данаилов
Незаконният син на Стефан Данаилов

Владимир Данаилов, син на звездата Стефан Данаилов, разкри,  че се къпи много рядко и дори няма огледало. Той живее  буквално като клошар.

Той няма никакви амбиции за кариера . Яде каквото му падне.  Владо се е отдал на любовта към Бог. Не се бръсне, не се къпе, живее с 5 лв. на седмица и е загърбил всички благинки на живота. Според самия него, той е имал право да избира – дявола и парите или скромния живот и вярата в Господ. Владимир, разкара че до скоро нямал представа, че е с дълга коса. Докато бил в Холандия, влезнал да се къпе в банята. Там видял огледали и случайно се погледнал. Чак тогава видял, че е с дълга коса и брадясало лице.

Синът на Ламбо е странна птица. Някой може дори да го нарекат луд. не излиза много. Когато приятелката му си заминала, Владо е похарчил по-малко от 5 лв. за цяла седмица, просто забравял да яде, а и в хладилника му нямало нищо. Вярващият човечец стоял и си размишлявал.

Владо Данаилов живее като Боже чадо. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. А стига сте ръфали Стефан Данаилов! Какво като му е биологичен син – да не би Ламбо да го е отглеждал?! Първите 7 години са важни в живота на човека, а те са били с оная мастия Ирен Кривошиева, за която не се намери ездач. А синът определено е наследил, за жалост, майка си – повлеканата, която се търкаляше само в леглата на известни мъже, понеже я мързеше да работи.

  2. оставете го да живее както си иска. който не харесва начина му на живот да не контактува с него и това е

  3. „…че се къпи много рядко … “ Ето, че вече и журналистите не трябва да са завършили начално образование :) Радвам се за този, който го е писал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *