Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Синът на Лабмо изкукурига: Браво на кучетата, че изядоха професор Тачков!

Владимир Данаилов

Незаконният син на Стефан Данаилов – Владимир се показа в меко казано неясна светлина, при участието си в предаване на журналиста Мартин Карбовски. За броени минути дългоопашатият събеседник наръси купища простотии, които бяха увенчани от блестящо изявление в подкрепа на свирепите песове, които изядоха до смърт възрастният професор Ботьо Тачков.

Завърналият се от странство Владко се спусна стремглаво в предаването и още от първите му думи стана ясно, че май не е съвсем с всичкия си. Той заяви, че се върнал в България, за да целува и гушка хората по улиците, да шляпа бос по осеяните като след бомбардировка улици и …  да обича.

Стефан Данаилов

„Бог дал крака, не обувки. Така си пипам земята по улицата с крака и ми е кеф да съм в кал и дупки. Ми гушкам си разни хора по улицата. Начи, срещам някъв сладур в едно квартално магазинче и щото му беше нещо кофти, си го нагушках и нацелувах, да му оправя настроението” – споделя Владимир. Той обяснява, че по този начин осъществява един вид терапия на енергийна база, с която помагал на хората да превъзмогнат трудните моменти.

„Аз се радвам – заявява странникът, когато водещият му припомня за зловещия случай с изядения професор Тачков – Бог не е ли професор, не е ли куче? Браво на кучетата!”

Владо е категоричен, че религиите вече са обединени, ама хората още не го виждат. Неговата мисия е да стане спасител, за което обаче не му трябвало специална трибуна, защото трибуната била целия свят. Коментира и поведението на баща си Стефан Данаилов:

„Ми той, господин Данаилов, не е много сигурен какво ще прави с моето завръщане. Убягва му вярата в Бог, там не става. Казва ми, че трябва да съм по – конкретен, за да не ме помислят за луд. Ама той не знае нищо за законите на Бог. Тук няма социалисти, няма нищо. На този свят има или пари, или Бог!” – категоричен е Владимир.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *