Синът на Катето Евро – Александър Кадиев или Пацо от „Стъклен дом” вдига сватба

0
Александър Кадиев със своята любима и бъдеща съпруга- Таня
Александър Кадиев със своята любима и бъдеща съпруга- Таня

Синът на Катето Евро Александър Кадиев обяви, че ще се жени. След като Пацо от „ Стъклен дом” сюрпризира скъпото си майче, че се изнася, за да живее с приятелката си танцьорката Таня, сега той заяви публично, че двамата планират да сключат брак. Александър Кадиев и неговата неповторима и истинска любов са решили да се венчаят през май 2012г.  За момента точната дата за сватбата  знаели само Александър Кадиев, годеницата му Таня и техните най – близки хора.  Двамата предпочитали засега да не обявяват окончателната дата на всички, за да имат възможността да я променят, ако на някой от младоженците му  изникнел важен и неотложен служебен ангажимент.

 

Александър Кадиев със своето любимо майче Катето Евро
Александър Кадиев със своето любимо майче Катето Евро

Въпреки че синът на Катето Евро дълги години въртя любов със своята колежка актрисата  Илияна Коджабашева двамата в крайна сметка вместо с брак, завършиха с неочаквана раздяла. Според запознати основната причина за разлъката на Сашо със звездата от позабравения сериал „ Забранена любов” е факта, че Илиянчето въобще не се погаждало с Катето Евро. Сега Александър Кадиев е с танцьорката на салса Таня от няма и една година, но Катето одобрявала новата си снаха и дори се съгласила двамата да сключат брак.

Младите влюбени разполагали с пълната подкрепа на родителите  си.  Близки до Катето Евро издават, че тя най – накрая харесала момичето до сина си и дори тръпнела двамата да си кажат голямото „Да”. Родителите на Таня също харесвали  популярния си зет и винаги с усмивка,   и нескрито щастие го посрещали в дома си в Пловдив.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *