Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Синът на Гого от „Тоника“ не очаква баща му да оцелее

Лекарите са безсилни, няма шанс за изпълнителя на „Бургаски вечери”

Гого Найденов

Гого Найденов

Синът на Гого Найденов от „Фамилия Тоника” – Димитър призна, че краят на легендарния певец е близо и вече няма никакъв шанс. Той каза, че лекарите са безсилни пред коварната болест и е най – добре всички да са подготвени за неизбежния край.

„Татко си отива. За голямо съжаление това е истината и тя не може да се промени. Въобще не ми е лесно да говоря за тези неща, трудно ми е като чувствам, но така се развиха нещата. Просто няма шанс и никой не може да му помогне” – сподели Димитър Найденов.

Тоника

Тоника

Синът на Гого от „Фамилия Тоника” си спомня, че преди 4 години животът на семейството се преобръща сякаш за броени секунди. Певецът заболява от рядка и коварна болест и още в началото лекарите не дават големи шансове. Преживява серия от тежки лечебни процедури, с които за съжаление не постига нищо. Различните публикации, че е проходил или се е случило чудо просто не отговарят на истината.

„Реалната ситуация е много по – жестока, отколкото се пише в медиите. Майка продължава да е едно цяло с него и тя е също толкова болна, колкото и той. Как преживява всичко само тя си знае, но мъката е голяма. Ситуацията е извън всякакъв емоционален контрол и аз също няма как да го контролирам. Татко не може да се движи, дори не може и да говори” – споделя през сълзи Димитър.

Думите му бяха изречени за първи път от близки до семейството, които още преди месец разказаха, че Гого от „Фамилия Тоника” се е превърнал в жив труп. Съпругата му Ева е притеснена до такава степен, че отказва да общува дори с най – близките си приятели. Отказва да пусне при него когото и да било, защото иска да остане в спомените на хората усмихнат и щастлив, какъвто го познава цяла България.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *