Синът на Доган тъжен, заряза го приятелката му

1

Синът на Ахмед Доган – Демир, бе буквално зарязан от хубавата си си приятелка Гергана. Студентката от УАСГ и Демир бяха неразделни близо година. Всички техни приятели мислели, че романтичната връзка ще завърши със сватба, а тя приключила неочаквано с раздяла.

Двамата буквално били родени един за друг, разказват техни приятели. Винаги хванати ръка за ръка, винаги усмихнати, винаги заедно. Те ходеха навсякъде заедно, дори направиха няколко пътешествия из света. Гергана и Демир никога не се карали, никога не спорели пред другите, нямали навика да си крещят, или да се цупят един на друг. Даже никога никой не ги е виждал сърдити. Затова новината изненадала приятелския кръг. Нито Гергана, нито Демир дали обяснение защо са скъсали. Те направили раздялата си културно с разговор на четири очи и се разбрали да не правят сеир на хората, но никой не знае каква е причината. Тя не е в различните им вероизповедания, защото те се били разбрали отдавна всеки да си вярва в каквото иска и че тя не е пречка за двама души да се обичат. Най-вероятно било, Гергана да е инициаторката за последното сбогом, защото вече я виждали с друг мъж. Тя даже се появила на купон с него, но приятелите им твърдят, че новият не е така чаровен като Демир. Зарязаният младеж пък веднага бил заобиколен от кандидатки, готови да го утешат. Даже бивши приятелки на Гергана му предлагали обятията си. Но той отказал и след като давил известно време мъката си из нощните клубове, се обзавел с нова Гергана. Двамата вече са двойка, а новата Гергана е едновременно манекен и синоптик в една от кабелните телевизии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Не мога да разбера колко сте дезинформирани и невежи медийте. Предеи да пишете нещо първо проучете въпроса, а не да се хващате като удавник за сламка и да се чудите как да запълвате и без това скучните си издания. Не се излагайте. По повод на темата преди да слагате някаква новина на сайта си проверете дали снимката на момичето съвпада дори и малко с тази на г-ца Малкоданска. А да Ви кажа никой със никой не се е разделял. Двамата са си още заедно. Всичко е въпрос на съвпадение на първите имена а момичетата. Да не говорим, че точно г-ца Малкоданска съобщаваше времето по една от българските телевиизии преди време. Но какво Ви интересува това. Важно е да има копи и пейст, нали?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *