Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Син на проститутка се самозапали във Варна

самозапалване322-годишен младеж се самозапали тази сутрин във Варна. Според стрснатите очевидци той си драснал клечката и хукнал да бяга. Така само доразпалвал огъня. Хора с одеала хукнали да го гасят, линейката пристигнала почни веднага. От него падаше кожа на парцали, дрехите горяха, миришеше страшно, отвсякъде шуртеше кръв. Беше неописумо, беше страшно, разказват потресени свидетели на драмата.

Младежът е в тежко състояние в болницата и в момента в града тече кампания за кръводаряване. Събин бил болен от шизофрения и често изпадал в агресивно състояние. От два дни псувал баба си и я тормозел. Заплашвал я, че ще запали къщата, дори съседните.

Тази сутрин той поискал пари от бабата и тя му дала последните си левчета от пенсията – общо 35.  Не знаела какво е намислил нукът й, но за всеки случай приготвила малко багаж да се изнесе, ако той запали дома си. Незнайно как, докато си купувал бензина, младежът решил да запали себе си. Той отишъл в градинката пред тубдиспансера, полял се с течността и си драснал клечката. След което се правърнал за минута в огнена факла.

Лекарите нямат идея защо го е направил. Заболяванет му било такова, че имал светли и тъмни периоди, ту изпадал в агресия, ту в депресия. Чувал гласове, страхувал се да не бъде убит и често забравял или  не искал да си пие хапчетата. От това болестта му се задълбочавала още повече.

Семейството има общо четири деца. Майката и бащата са разведени и работят в Германия.  Те изпращали пари от дъжд на вятър, но рядко се прибирали. Според варненски сайт  майката била проститутка  и работела в долнопробен вертеп в немско градче. Тя изобщо не се интересувала от  здравето на сина си, а четирите децаса отгледани от бабата и дядото.

В момента лекарите се борят за живота на момчето, но шансовете му да оцелее са малки.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *