Симона от Свищов изпадна в депресия след финала при Слави

0

Родителите на малката Симона Иванова от Свищов жестоко съжаляват, че я включиха в проекта на Слави Трифонов за асистентка на г-н Андреев. Откакто малката завърши на почетно място след Крисия, тя е изпаднала в жестока депресия. Семейството е много притеснено, защото детето е спряло да пее и не иска и да чуе музика.

крисия и симона

Симона не е пяла от вечерта на големия финал на конкурса в шоуто. След като за партньорка на малкия Митко Андреев бе провъзгласена Крисия Тодорова, момиченцето от Свищов изпаднало тежко
състояние на самосъжаление. Чисто по детски Симона се радвала за успеха на приятелката си Крисия, но не можела да преодолее факта, че Слави не е оставил и другите две деца – нея и Гергана, в предаването.

„Симона мислеше, че и трите ще ги изберат и Трифонов ще реши да ги върти през седмица. Така всяко едно от тези малки дечица щеше да остане доволно. А сега тя е тъжна и разстроена, което е разбираемо за едно толкова малко детенце. Лошото обаче е, че тя дори не иска да пее на концерта в Свищов, който наближава“, разказват близки до семейството на талантливата изпълнителка.

Симона трябвало ходи на репетиция, за да тренира за представлението си пред своите съграждани, но не го направила, защото казала на татко си, че никога повече не иска да пее. Явно напрежението през последните 3 месеца си е казало думата и детето е изнурено от непосилно тежките задачи. Най – много от всичко обаче съжалявала, че трябва да се прибере вкъщи.

Запознати разкриха, че и другите две момичета също още не са успели да се насладят на дългоочакваната развръзка. Гергана, която също отпадна на финала, нямала желание да ходи на уроци по музика, а Крисия се чувства толкова капнала от цялото внимание към себе си, че родителите й обмисляли дали да не я заведат някъде на почивка и да я откъснат от напрегнатото й ежедневие.

„Слави направи много лоша услуга на тези деца, като ги пусна по телевизията сякаш са суперзвезди. Личи си, че още са малки за славата и отговорностите, които идват с нея. А да направят кариера и да участват в нечий фиксиран график, си е чиста експлоатация“, горещят се родители и родителски организации.

http://www.youtube.com/watch?v=8o2O13NC-TQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *