Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Симеон Дянков наредил свои бивши колеги и съученици на ключови постове – с видео

finansiСимеон Дянков уредил със сладки постове свои бивши колеги от Световната банка и съученици от гимназията в Ловеч. Финансовият министър само посочвал имената на хората си, а Бойко подписвал без да се замисли заповедта за назначение. Явно премиерът напълно вярва на Дянков и още не разбира защо икономиката на страната замря.

Очилатият Брат Пит успя на уреди съученика си Бисер Боев в „Информационно обслужване” – скандалната фирма, която под ръководството на Азер Меликов

Бисер Боев принадлежи към кръга "Капитал" на Иво Прокопиев

Бисер Боев принадлежи към кръга "Капитал" на Иво Прокопиев

олекна със значителни суми, но затова пък се набъка с гейове. Плановете на Симеон Дянков за Боев бяха още по- мащабни : тикаше го за министър на икономиката, но не успя да метне протежето на Цветелина Бориславова – Трайчо Трайков.

Финансовият министър се опита да назначи друг свой съученик от Ловеч – Петко Шишков на удобен пост. Идеята на Дянков да направи другарчето от съседния чин шеф на Фондовата борса също се провали. Въпреки че назначението беше почти сигурно, накрая отпадна, заради неудобната ситуация, която щеше да се получи.Също като Бисер Боев и Шишков е свързан с Иво Прокопиев – бил е главен редактор на „Капитал“ за 3 години.

Бивши колеги и приятели на финансист № 1 пристигнаха специално от Щатите, за да му помагат. Дянков им осигури високи постове. Например, Георги Български, който беше намърдан в Българска фондова борса като представител на финансовото ведомство в управата, въпреки че никога

Петко Шишков

Петко Шишков

не е работил там. Бивша колежка на Дянков от Световната банка на име Десислава Димитрова беше назначена за заместник на здравния министър Анна- Мария Борисова. Дамата е председател на Комисията за цените на лекарствата.

Изобщо, Симеон Дянков така се е развихрил с подсигуряването на работа за аверите си, че не му остава време да се заеме с финансите на страната.

Според Дянков, България излиза от кризата през всеки два месеца. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *