Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Силвия Петкова: Калин Врачански е ужасно гадже – не го искам повече в живота си!

Калин и СилвияТова, което изпитахме аз и Калин, си е само наше. Не ми харесва да се  ровят из живота ни и непрекъснато да се пише, че сме се събрали и отново разделили. Каквото и да е било, вече е минало.

Сега сме приятели и то много добри приятели, наричаме го велико приятелство, признава бившето гадже на Врачански  Силвия Петкова. Разбира се, че имаше любов. Една голяма и силна любов. Но имаше и гадости, имаше подли номера, причинявахме си много неща, без дори да знаем защо. Всеки искаше да се докаже, да се наложи, да се покаже и да надделее над другия. Това вече не е любов. А някакво безсмислено състезание. И постепенно открих, че като приятел Калин е безценен, но като партньор в живота – не. Калин и Диана

Сега приятелството ни е толкова чисто и всеотдайно, че съм готова да стана кръстница на децата му. Без значение коя ще е жената, с която ще свие гнездо. Ние двамата не ставаме за семейство и го знаем прекрасно. Силвия даде интервю по повод, че отново клюки я свързаха с колегата й. Тя самата твърди, че й е писнало медиите ту да ги събират, ту да ги разделят. Няма как да стане, разберете го, пали се красавицата.

В момента тя работи на седем места, тъй като заплатата й в театър „София“ е 363 лева. Извън всички странични ангажименти е приела да бъде новата звезда на сериала „Революция Z: Секс, лъжи и музика“. Не й остава почти никакво лично време, за любов също. В същото време обаче тя не коментира кариерата на Врачански, която бавно запада. Актьорът все по-често посяга към чашката и се пързаля по онази плоскост, която изпрати колегата му Иван Ласкин на дъното. Той освободи скъпия си апартамент в центъра на София заради неплатен наем и отиде да живее в по-малко жилище в по-краен квартал. Ролите му намаляха и всички режисьори имат едно на ум, като го наемат, че може и да ги провали. От своя страна Калин твърди, че нямал проблеми с алкохола, само разпускал веднъж седмична с чаша в ръка. При едно такива разпускане той удари непознат в лицето в „Библиотеката“, понеже не му харесало как го гледа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ULfpmpIcCGc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *