Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Силиконови вагини подлудиха държавни чиновници

napКонтрабандни силиконови вагини три години се прехвърлят от институция в институция. Чиновниците доста се озорили, докато измислят какво приложение могат да намерят за нетрадиционния артикул. Заради това кашоните със секс играчките събирали прах няколко години в държавните складове.

Митничари осуетили влизането в страната на незаконните силиконови вагини. Стоката била отнета от собственика в полза на държавата. Били прибрани в складове на несъществуващата вече Агенция по държавните вземания. Цели две години чиновниците се чудили как да пласират секс артикулите. Така и не успели да им намерят приложение, тъй като междувременно Агенцията била закрита и НАП поела функциите й.

По принцип контрабандните стоки се продават, а печалбата от тях влиза в държавната

Цената на силиконовите вагини стига до 100 лева

Цената на силиконовите вагини стига до 100 лева

 хазна. Нападжиите обаче не успели да намерят купувачи за сексиграчките. Тогава им хрумнала гениалната идея да ги дарят на Централния софийски затвор. Процедурата не се оказала лесна. Започнало отново обикаляне по институции, писане на писма.

Комисията за защита на потребителите обаче провалила благотворителната инициатива на НАП. Според становището им, тъй като вагините престояли на склад три години, употребата им можела да навреди на здравето на пандизчиите. Данъчните продължили да търсят начин да зарадват обитателите на Софийския затвор. Опитите им обаче ударили на камък. Накрая НАП се принудили да изгорят еротичните играчките, които иначе се търгуват в сексшоповете между 60 и 100 лева.

В складовете на данъчните могат да се открият наистина странни предмети, издават запознати. Тъй като не могат да се продадат, НАП ги подарява на различни държавни институции. Министерство, например, получило пълно бойно снаряжение за кражба на коли.

10 неща, които не се правят в секс магазин. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *