Сидеров: В изслушването на Алексей Петров пред депутатите няма нищо интересно! Skandalno.net: Ами разсекретете протокола тогава!

2

aleksei-01Трактора разигравал поредният шумен цирк с публичния си призив дучето на „Атака” Волен Сидеров в качеството му на шеф на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание огласи един протокол. А именно изслушването на Алексей Петров – Трактора от членовете на тази комисия.

Причината Волен да окачествява поведението на боса на „Октопод”- да по този омаловажителен начин е, че според него в съответния доклад нямало нищо съществено, нищо интересно, нищо значително. Трактора при всеки сгоден случай твърди, че бедите му тръгнали именно след това изслушване. В него той разкрил хватките, чрез които ДАНС вместо да се грижи за националната сигурност използвал топ siderov-01ченгетата си за „мокри” политически поръчки. Така се процедирало от тайните служби по време на целия 20-годишен преход. Според Волен Сидеров в този протокол няма никакво уникално разкритие, направено от Алексей Петров. А непрестанните му подхвърляния на тази тема в публичното пространство имали само една цел: Трактора да се изкара мъченик пред хората.

Колко е чист по този казус Алексей Петров – едва ли някога ще узнаем със 100-процентова достоверност. Но по много странични признаци се усеща, че Трактора е прав за политическите поръчки. Колко пъти сме виждали и национално, и на местно управленско равнище хора, които бурно защитават някаква кауза. А когато се стигне до гласуване, се завъртат като фурнаджийски лопати точно в противоположната посока. Зад това непредубедената публика съзира или корупция, или parlament1политически рекет чрез компромати в личен план. Не правеше ли същото и Алексей Петров, когато все още беше недосегаем? Не забогатя ли лично той от тази схема? Яне Янев и компания не се ли промъкнаха в парламента, само защото лидерът на „Ред, законност, справедливост” вадеше компромат, след компромат – кой от кой по скандален. И не бяха малко хората, които при поредната шумна предизборна изява на Яне, съзираха дългата ръка на службите в неговата невероятна осведоменост. Забелязали ли сте как от почти година време насам Яне Янев не е размахал нито една подобна на предизборните си „бомби” за корупция?

Мръсни, мръсни задкулисни игри…За съжаление в тях играят хора, които си получават заплатите със задачата да бранят националната сигурност на страната. Те наистина бранят интереси – на отделни хора, и си получават съответните бонуси за това. А ние, останалите балъци, все чакаме нещо да добро да се случи в тази страна. Ще дочакаме! На куково лято… skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *