Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сидеров нарече синът на Капка “страхливец”

Волен нарече Димитър Стоянов страхливец

Продължават тежките дни за “Атака”. Парламентарната група на “Атака ” остана на санитарния минимум. Проведе се конгрес на партията и единодушно бе подкрепен настоящия лидер Волен Сидеров.
Относно присъствието на депутата Димитър Стоянов на конгреса строгият лидер на Атака отсече,  че Митко е страхливец и няма да се появи на конгреса. Волен Сидеров отговорил задочно на обвиненията на доведения си син. Отговорност за слабите резултати на изборите носел  и Димитър Стоянов. В качеството си на зам. председател на “Атака” синът на Капка  носил солидарна отговорност заедно с председателя  за изборните резултати. Според лидера на “Атака” евродепутатът  не е положил максимални усилия за привличане на повече избиратели. Строгият лидер все пак имал добри чувства към доскорошният си доведен син и разчувствено

Димитър Стоянов не отиде на конгреса на "Атака"

заявил, че ако Митко се покае за разтурването на партията ще му прости.  Обяснил, че за евродепутата Димитър Стоянов не е добре да идва на конгреса, тъй като средата щяла да е враждебна към Стоянов и не се знае какво може да му се случи.  Сидеров се опасявал, че може да има и провокации. Синът на Капка го раздал много смело. Твърдо, заявил че ще отиде на конгреса за да каже каквото има да казва. Обаче не каза нищо …….защото не отиде на конгреса.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *