Сидеров и Бареков скочиха срещу БНР – искат уволнение на журналистката Лили Маринкова – видео

0

siderovПореден опит за сплашване на журналисти и потъпкване на свободата на словото нанесоха управляващите, чрез коалиционния си партньор Волен Сидеров и Николай Бареков. Този път ударът се стовари върху БНР и водещата на „Неделя 150” Лили Маринкова. Сидеров и Бареков искат оставката на директора на държавното радио Валери Тодоров, ако не уволни Маринкова.

барековСкандалът се разрази при гостуването на Волен Сидеров в предаването на Лили Маринкова. Темата на разговора беше атентатът срещу вестник „Галерия” . Маринкова включи в студиото по телефона и главният редактор на взривеното издание Кристина Патрашкова. Лидерът на „Атака” избухна в ефир и нападна Маринкова с обвинения, че не го е предупредила за участието на Патрашкова. Сидеров нарече водещата на „Неделя 150” поръчкова журналистка на Алексей Петров, тъй като води предаване в „Канал 3”. Маринкова заяви, че

Бареков подреки Сидеров в атаката срещу БНР
Бареков подреки Сидеров в атаката срещу БНР

работи в кабелната телевизия от осем години и не познава бившата барета.

Друг разгневен от БНР и Лили Маринкова, се оказа Николай Бареков. Бившият журналист от БТВ се почувства засегнат от изказване на Маринкова , че сайтовете и телевизията, в които заема ключови позиции, са свързани с депутата от ДПС Делян Пеевски. Бареков заплаши, че ако не се вземат мерки, ще разпространи перверзен есемес от журналистка до Бойко Борисов, по времето когато беше кмет на София.

Само допреди пет години, Николай Бареков беше сред най- върлите

Лили Маринкова се оказа проблем за Сидеров
Лили Маринкова се оказа проблем за Сидеров

критици на Волен Сидеров и „Атака”. Като водещ на сутрешния блок на БТВ, беше заявил, че никога няма да покани в студиото си лудия Волен. Времената обаче се смениха и сега двамата са от една и съща страна на барЕкадата.

Волен Сидеров е известен с тоталитарното си отношение към медиите, въпреки че самият той е журналист, при това добър. Достатъчно е да си припомним как през 2007 заедно с още стотина сподвижници, лидерът на „Атака“ нахълта в редакцията на 168 часа, за да разбере кой журналист е написал статия, в която се твърди, че партията е получила пари от ДПС.

Скандалното интервю на Волен Сидеров с Диана Найденова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *