Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Швед вдигна на главата си летище Бургас

Превъртял швед вдигнал под тревога и скъсал нервите на туристи и полиция, казаха туроператори. Изпълненията започнали от Слънчев бряг, когато почнал да буйства по централната алея, докато го задържала полицията. Тя лично го съпроводила до автобуса за летището, но още като се качил, започнал да се кара с туроператора и туристите и се наложило да го усмирят с физическа сила.

 И да го свалят обратно. Зарязаният турист се развикал и го отвели с отделен превоз до аеропорта. Още като стъпил на летището, отново включил целия репертоар от крясъци, неадекватно поведения и агресия. Летищните власти преценили, че застрашава полета и не го качили на самолета.

Възмутеният Руми Турман се озовал с линейка в бургаската болница, където му правят спешни изследвания за употреба на алкохол и наркотици. За консултация е извикан и дежурен психиатър. Вероятностите са две – туристът да е бил дрогиран и пиян, или да страда от някакво психическо заболяване, което се е отключило от жегата и многото бира. В такива случаи на лицето се дава първа помощ и за сметка на застрахователната компания български психиатър го съпровожда до града, в който живее и го предава на тамошните здравни власти.

Само тази година са придружени двама чужденци с отключена шизофрения и един, който изпаднал в амок. И тримата имали психични заболявания, но ги регулирали с лекарства. Пияните и дрогираните пък остават за ден в болницата, за да бъдат изчистени и се изпращат с първия полет обратно вкъщи под особения надзор на екипажа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JUi2HnmeTPc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *