Шуменци на бунт срещу ромска сватба, начело със Софи Маринова

3
Софи Маринова
Софи Маринова ще пее на ромска сватба

Цял квартал от град Шумен е на тръни, заради предстоящата ромска сватба, на която ще пее Софи Маринова. Хората са убедени, че цяла нощ няма да могат да мигнат от партито, което се очаква да бъде доста шумно.

Шуменската община е дала разрешение за сватбата, като посочените часове са между 16 и 22 часа. От въпросния квартал обаче не са на същото мнение, защото миналата година същите роми пак са се сгодили пред блоковете, като данданията е била цяла нощ. Анонимна жена дори обеснява, как младоженецът е обикалял по апартаментите и е предлагал на всички да плати таксата за паркинг, само и само хората да преместят колите си и сватбарите да имат повече пространство за гостите и музикантите.

От главна дирекция „Инспекторат“ са обещали, младоженците да не надвишават позволените децибели. Това разбира се е под въпрос, защото шоуто ще бъде водено от ромската перла Софи Маринова, а пред блоковете ще бъде опъната огромна сцена със светлини, оркестър, а сигурно и заря. Когато Софка пее винаги има спектакъл и именно затова шуменци са притеснени, че ще имат дълга и безсънна нощ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте,какво им пречи на жителите на град Шумен да слушат гласа на тая която ни представи на евровизия макар,че не ни избраха (Софи Маринова). Тя представи България. Аз съм българка,но гледам от хубавата страна на нещата,все пак това е сватба независимо дали е българска сватба или ромска….това е без значение. Все едно да ми забранят на моята сватба да поканя някоя певица например. И да се надяваме да спазят правилата на закона.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *