Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Щрауси в хола на Тодор Живков – видео

две „ГЕРБ”- ът  Николай Коцев е обсебил резиденция на Тодор Живков във врачанския Балкан. Депутатът превърнал вилата на Тато в зоопарк с най- различни  екзотичните животни.

Имението, в което се разпорежда вече  Коцев,  се намира в местността  Турканица, врачанско. Там отглежда 14 расови коня, очварки, хрътки и споменатите щрауси, които се казват Димо и Бети.той Те съжителстват на приземния етаж в хола на Живков.

В конюшнята има масивен кристален полилей, наподобяващ онези в бившия Партиен дом. Коцев, който е член на парламентарната Комисия за борба с корупцията, планира да превърне бившата резиденция на Живков в оазис и да изгради луксозен хотелски комплекс.

С приятелката си Ани и малки Хрътки

С приятелката си Ани и малки Хрътки

 Щяло да има специални развлечения за гостите, като например лов, езда, стрелба с лък. Депутатът взел под аренда и съседното ловно поле, за да може да кара АТВ-то си в него.

Коцев се нанесъл в резиденцията през 2003г. Купил 15-те декара край Враца на много изгодна цена. Бившето място за релаксация на Живков било в окаяно състояние и дори на тавана висял сталактон.

Някога в резиденцията се е помещавала фазанария. Гостите били горе, а от ресторанта им пускали фазани, по които стреляли. Накрая сядали пред отрупаните маси.
Когато му идват гости, Коцев ги черпи с пържоли от щраус.Депутатът споделя, че материализмът е форма на лакомия, защото човек няма нужда от прекалено много неща и в огромни количества.

 

Николай Коцев се прочу с репликата си, че България се е освободила от турското робство преди 500 години. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *