Щерката на Стоичков: К*р за журналистите!

0

Малката дъщеря на Христо Стоичков неочаквано демонстрира лют и чепат характер като на баща си. Христина изригна в личния си профил в социалната мрежа . Поводът за реакцията на младата дама, която би трябвало да се подбира думите, явно е някакво раздразнение за писание по адрес на семейството и най-вече за баща й.

dashterq-stoichkov

Тъй като не знаем кой и какво е писал и кое е засегнало  татковата  щерка, изживяваща се като красавица, цитираме думите й. „К*р за измислени журналисти! Само на едната ръка може да преброиш истинските…Ами  сега?? Ето вижте снимка колко сме щастливи.“

Тя прилага  два фотоса на мама Мариана, тате Ицо и самата тя. На единия  компания им прави и нейният приятел – хърватинът Лука Белич. Вероятно малката се е засегнала и от това, че кака й Мика непрекъснато е в центъра на светските новини, а нея никой не я отразява. Може би пък определението за Мика – като най-красивата щерка на Камата да я е жегнало, а може и друго.Никой не е длъжен да знае какво излиза в медиите, както и никой не е длъжен да се чувства комфортно, когато една от стоичковите издънки се дъни точно като баща си.

Реакцията й обаче издава кофти характер и голямо самочувствие. Ако журналистите нещо са сбъркали, тя може спокойно да ги поправи и да каже истината. Даже да им направи забележка, а ако иска и да ги съди. Но да им размахва к*рове показва лошо възпитание и необуздан темперамент. Любопитно е ако сега пък засегнатите започнат да й го връщат за явната обида. Защото и ние като журналисти се чувстваме ако не засегнати, то озадачени от реакциите и езика на малката госпожица, която си е въобразила, че е хванала Господ за плерината.

Но проблемът в края на краищата си е неин и да му мислят хората около нея.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *