Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ще застрелям Чеци в центъра на София, кани се бащата на Яна Кръстева

Явор Кръстев

Бащата на Яна ще накаже Чеци

Бащата на убитата Яна Кръстева се закани да раздава собствено правосъдие. Ако съдът признае за виновен Николай Русинов – Чеци, той ще бъде разстрелян в центъра на София.

Бащата на Яна – Явор е твърдо решен да накаже по свой начин извергът от Борисовата градина, като очаква решението на съдебните органи. Ако се докаже, че Чеци е убиеца, Явор е обещал, че собственоръчно ще го застреля публично, независимо от последствията. Бащата на Яна всеки ден ходи на гроба й, като винаги плаче, а  мъките му не стихват. Времето лекува, но някой неща не могат да се забравят или простят. Според него, в бруталното деяние са замесени повече души, но тромавата и некомпетента експертиза все още не може да докаже колко човека са участвали в убийството. Явор е убеден, че за подобни случаи трябва да има смъртно наказание, а не 10, 20 или 30 години затвор, защото когато виновникът излезе на свобода, той пак ще посегне към нова жертва. Измъченият татко се надява на справедливост, за това е решил да вземе нещата в свои ръце и да не позволи на Никоалй Русинов да убие друго момиче.

Яна Кръстева беше удошена и изнасилена на 9 юли 2011, а година след това все още не се знае кой е виновникът. Очаква се съвсем скоро експертизите да приключат и ще стане ясно дали Чеци е замесен в бруталното престъпление. Ако вината се докаже, най-вероятно го очаква куршум в главата или сърцето.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *