Ще ликвидират и дъщеря ми Елеонора, страхува се майката на убитата Мирослава от Перник

3

„Ще убият и другото ми дете!”, вайка се майката на удушената Мирослава от Перник. Според нея, другата й дъщеря Елеонора също е в опасност, заради множеството си медийни изяви.

Отвличането на Мирослава е инсценировка, а истинската цел на гангстерите е била да я ликвидират, коментира почернената майка Емилия Николова. Защо да я похищават, а после веднага да я убиват, ако бандитите са възнамерявали да искат откуп. Нали щом ще искат пари, трябва да докажат, че е жива, разказва майката на Мирослава. Емилия се опасява, че семейството на бившия годеник на Елеонора – Борислав, може да е замесено в случая. Майката на

Майката на Мирослава се страхува и за другата си дъщеря

брутално убитата Мирослава не вярва, че ще има осъден за смъртта на детето й.

Според Емилия, разследващите изчакват случаят да отшуми и да се забрави, за да прехвърлят вината за убийството на Стойчо Стоев – Чочо, който се гръмна при обиск на дома му. Марио Любенов – Заека пък навярно ще отърве затвора, защото ще го изкарат невменяем, коментира Емилия Николова. Жената е сигурна, че освен двамата арестувани, има поне още петима души, които са участвали. Полицията обаче не може да ги уличи, защото няма доказателства. Майката на Мирослава смята, че разследващите не работят в момента по случая. Все още не е открито въжето, с което момичето е било удушено. Не са проверени и личните автомобили на Чочо и Заека за доказателства. Според нея, убийците са използвали кола, за да завлекат жертвата си до местопрестъплението.

Погребението на Мирослава. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Според нея, другата й дъщеря Елеонора също е в опасност, заради множеството си медийни изяви.Не заради медийте а заради средата в която се движи и желанието и за охолен живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *