Ще гонят Бони, Аксиния или Ирен с Владо от „ВИП Брадър“

5

Почти всички съквартиранти вече не издържат затворени в една стая със сина на Стефан Данаилов. Това признаха те в изповедалнята, като основният им аргумент беше, че момчето не е добре възпитано, няма елементарни хигиенни навици, не се къпе, търкаля се с кучетата по земята и мирише.

 Най-сериозното обвинение, което изрекоха повечето в ефир, че Владо …пърдял. И не го правил деликатно, а гръмко и се заливал от смях, когато ВИП-овете подскачали първо от гърма, после от миризмата. Това е чудовищно. Това не се издържа. Той го прави в затворена стая с 16 души вътре и ние не можем да дишаме, а на него му е смешно, възмути се Мариана Попова. Къде е майката, защо не му прави забележка, как е родила това дете, а после не е направила елементарното да го възпита? – попитаха останалите и обвиниха Ирен, че е егоистска. Раждайки детето на Данаилов, тя е трябвало да изиграе и ролята на майка, но не й се отдала особено.

Аксиния бе номинирана от новата стопанка на дома – Патрашкова, която се мотивира, че е скучна, не се вписва в колектива, стои повече на уредите и се грижи за формата си, а вечер стои при мъжете и клюкарства с тях. Бони пък се нареди в класацията по правилата на играта. Тя беше капитан на отбора, който изгуби състезанието на въпроси и отговори. В него блесна Къци, но той беше пак с най-много номинации и явно е другият, от когото съквартирантите упорито се опитват да се отърват, не защото е силен играч, а защото непрекъснато ги дразни с претенциите си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gbH3XvNj7EA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Трябва да се изгони Аксиния,защото е много безинтерестна.А с Владо поне за сега може да се случи нещо интерестно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *