Щастие неземно: Отменят забраната за пушене на закрито!

3
Тютюнопушене

Родните управници продължават по стар български обичай да действат по метода проба – грешка. След като точно в началото на туристическия сезон въведоха тотална забрана за пушене на закрити обществени места сега решиха, че това явно не е най – разумната стъпка.

Във връзка с това депутати от ГЕРБ заявиха, че вече обмислят внасянето на ново предложение до парламента, което да отмени последната разпоредба и да върне стария начин с разделяне на зони за пушачи и непушачи. Още повече, че и в момента твърде малко заведения спазвали предписанията и всички си пушели, където им е кеф.

Кафене

Далновидните гербери уточняват, че причина за намеренията им са не само съществените загуби на кръчмарите, а и застаналата на прага ни зима. Пушачите щели още повече да недоволстват, защото ще бъдат принудени да излизат навън при минусови температури. Най – вероятно предложението за връщане на старите разпоредби ще бъде внесено през ноември.

Според данни от проучване по въпроса, тоталната забрана за тютюнопушене не е свършила нищо друго, освен да намали наполовина печалбите на питейните заведения и ресторантите. За сметка на това, едва три процента от нашенците са отказали цигарите за периода от 1 юни досега.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=f41_t5dvfzM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Това управление трябва да стане главен участник в „Пълна лудница“! То не беше ГМО, шистов газ, Белене, торбичките, цигарите и т.н……..

  2. Еее най – сетне една добра новина да чуем че можем да пушим в кафенетата !!

  3. Държави от Европа започват да омекотяват мерките срещу тютюнопушене. И те бяха тръгнали така рязко със забрани, видяха, че няма ефект и облекчиха режима. Франция, Германия и Италия,а сега и Швеция вече са с по-лек режим за пушене – там има места само за пушачи и места за непушачи.това за което настояваме и ние всеки да си знае заведението и край на споровете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *