Шоу! Изпратиха Уорлик с кебапчета

3

Младежите от ВМРО спретнаха тържествено изпращане на американския посланик у нас Джеймс Уорлик. Веселбата се състоя пред американското посолство, а ентусиастите тъжно пееха „ Батальонът се строява“, като я заменяха от време на време с „Вставай, страна огромная“.

Младежите носеха собственоръчно направени надписи „Без Уорлик е най-добре“, „Уорлик – агент на шистовия газ“, „Отивай си у вас, не стой у нас“ и други ценни послания. Охраната на митинга беше по-голяма от самия митинг, но това не стресна младите воеводи. Те носеха и чинии с кебапчета, за да си има за из път американския посланик и те да му напомнят България. Стига с тази намеса във вътрешните ни работи, американците се чувстват у нас, като у дома си, коментираха протестиращите. Те се борят за една независима България, която няма да бъде пионка в ръцете на големите сили. Искаме си България да бъде на българите, подвиквах от митинга.

За съжаление скандалният посланик не присъства на събитието, тъй като в това време печеше морно тяло в Албена, вероятно подготвяйки се за гей – парада. Повода за днешното шумно изпращане е, че президентът на САЩ Барак Обама вече номинира друг дипломат за посланик у нас – Марси Райс. Това със сигурност означава, че Уолрик няма да изкара мандата си у нас и ще бъде предсрочно отзован. Истинската причина най-вероятно е дейността и изявите на посланика, които разпалиха у българите негативни чувства към САЩ.

Уорлик се превърна с медийна звезда у нас. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *