Шокиращо! Ето как банките тайничко ни ограбват !

3
Банкомат
При всяко теглене, някой забогатява на наш гръб

Може би не сте се замисляли по въпроса, но банките в България тайничко ни дърпат от парите и то не веднъж месечно, а всеки път когато поставите дебитната си карта в машината за пари. Останаха само 3 банки, които не таксуват клиентите си при теглене от банкомат.

Финансовите институции стават все по-нагли и безцеремонни. Това го няма никъде по света! Живеем в страна, където банковия монопол рекетирва гражданите. Във всички европейски страни следват логиката „повече оборот, по-ниски цени“, но не и тук. Малко хора са наясно, че при всяко теглене на пари от банкомат, в трезорът влизат между 20 и 80 стотинки. Някой ще кажат, така е, но сумата е нищожна. При средна такса от 50 стотинки и 2 млн. транзакции на ден, банките прибириат около 1 млн. лева чисти пари. Това ако не мародерство, не знам как да го наречем. Единствените дебитни карти, които са без такса са на Алфа банк, УниКредит Булбанк и Сосиете Женерал – Експресбанк. Всички други пощипват клиентите си, като дори има такси и по левче. Вместо да намаляват, таксите се увеличават.

Разпечатка
20 ст. само за проверка на сметка

Всеизвестно е, че дебитните и кредитните карти станаха масов метод за разплащане. Дори пенсиите се превеждат на карта. Хитрите банки забогатяват на гърба на клиентите си, като разбира се го правят тихомълком без никакви усилия и разправии. До кога ще продължи монопола на угоените банкери зависи от гражданите и държавата. Лошото в случая е, че в България никой не взема мерки по въпроса, а и няма тенденция за промяна.

Такса „банкомат“ – ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. UNIKREDIT BULBANK ME OGRABI VZE MI 9763 EVRO VMESTO 9763 LEVA VE4E 6 GODINI VODIA BITKA BEZ REZULTAT.MOLIA AKO IMA DRUGI IZLAGANI NEKA MI SE OBADIAT.TEL 0876 277548 VASIL GEORGIEV

  2. ПРИ ПРЕВОД ПО СМЕТКА НА МОТОПФОЕ В БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК ВНЕСОХ 9763 ЕВРО ВМЕСТО 9763 ЛЕВА КОГАТО ОТИДОХ ДА СИ ПОИСКАМ НАДВЗЕТИТЕ ПАРИ В МОТОПФОЕ МИ КАЗАХА ЧЕ ИМАТ САМОЛЕТ С КОИТО ЩЕ МИ БОМБАНДИРАТ ДЪРЖАВАТА И МЕ ИЗГОНИХА БАНКАТА СЪЩО ОТКАЗА ДА ИЗДАДЕ ДУБЛИКАТ НА ВНОСНАТА БЕЛЕШКА ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОИ Е ИЗЛЪГАЛ БАНКА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК ИЛИ МОТОПФОЕ ТОВА МЕ КАРА ДА МИСЛЯ ЧЕ ДВЕТЕ ИНСТИТУЦИИ СА ЗАМЕСЕНИ В ОБЩА СХЕМА ЗА ОБИРАНЕ НА ТЕХНИ КЛИЕНТИ ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ШЕСТ ГОДИШНАТА БИТКА ЕДИН ПЪТ МЕ ЗАЛЯХА С ТЕЧНОСТ ПО ЛИЦЕТО КОЯТО МИ УВРЕДИ ЗРЕНИЕТО И ЕДИН ПЪТ МИ СЧУПИХА РЕБРАТА И ЧЕРЕПА.МОЛЯ АКО ИМА ДРУГИ ИЗЛЪГАНИ ОТ ТЕЗИ ДВЕ ИНСТИТУЦИИ НЕКА МИ ПОЗВАНЯТ НА ТЕЛ 0876 277548 ИЛИ НА Е-МАIL GEORGIEV_VASKO@ABV.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *