Шокираща снимка на Венета Райкова я превръща в супер звезда (Фото)

0

Невероятната Венета на 16 години, красива още преди да издуе гърди

Интересни факти от своя живот разкри популярната водеща Венета Райкова пред колежката си Гала в нейното предаване „На кафе”. От изповедта на г-жа „Горещо” стана ясно, че тя е получила първия си шанс да изплува от дълбоката провинция още на 16 години, когато за първи път става рекламно лице на … радиатори.

Венета Райкова на 16

Въпреки че сега ни е малко трудно да отъждествим огнената Венета с толкова скучно нещо като радиаторите, от снимката ясно се вижда какъв потенциал е имала още тогава. Не по – малък интерес предизвиква и хонорарът, който получила като благодарност от щедрите търговци.

„За тази култова фотосесия, Гала, аз прибрах 250 лева от онези пари. Имай предвид обаче, че заплатата на майка ми тогава беше 110 лева, тоест сумата си беше доста добра. И то за две – три щраквания с апарата”, разказва умилена от спомена бъдещата тв водеща.

Днес, от пиедестала на популярна личност, Венета признава, че като девойка била „задръстена, и то много”. Задръстеността й се изразявала в страх да се занимава с момчетата и никога първа да не предприема стъпки към сближаване. След като претърпяла няколко поредни неуспеха в любовта, решила да се захване с кариерата и така постепенно тръшнала конкуренцията, изплувайки високо над морското равнище.

Райкова признава още, че на 18-годишна възраст все още била девствена. В далечната 1992 година тя печели конкурса „Мини мис”, без дори да е помирисвала мъж. Готова е да докаже твърденията си, като изтъпани пред телевизията първия щастливец, успял да откъсне нежното й цвете.

http://www.youtube.com/watch?v=mGq9swd038A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *