Шок! Зуекът направил опит за самоубийство

0

Тъмна тайна крил  Васил Василев – Зуека  цели дванадесет години. Тогава той направил опит за самоубийство. Зуека бил крайно изнервен и депресиран и не можел да понесе мисълта да случилото се. Той блъснал възрастен човек на пешеходна пътека, а по-късно мъжът починал от раните си.

Когато разбрал, че е починал, актьорът толкова се шашнал, че  се опитал да скочи от прозореца на следствения арест, където се намирал. Случайно влезлият полицай успял да го хване и да го издърпа обратно. Дълго време Зуека бил в депресия, страдал от чувство за вина, бил непоносим за приятелите си и за себе си, само на сцената криел мрачното си настроение и се превъплъщавал в ролята си гениално.  Тогава Нина била до него и го успокоявала, но на помощ дошли и хапчета.

 Години минали преди актьорът да се справи с депресията и самосъжалението. Някои смятат обаче, че в момента той е на път пак да изпадне в такова състояние. С Нина са разделиха по негова вина, но дъщеря му е страшно сърдита и не му говори. Той преживява зле загубата на детето си и се опитва да си го върне, но малката е непреклонна. Близката му приятелка Албена Скачева пък бе убита в Скопие и това беше допълнителен шок за него. Говори се и че предаването „Господари на ефира” го доунищожило психически, тъй като било правено под голямо напрежение, за да стане конкурентно. И все пак той е истински на телевизионния екран и играе от сърце. Черните мисли го нападат по-късно, когато остане сам. Единствено го утешава успешно новата му приятелка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5s3FDc_h3K0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *