Шок! Зуека и Рачков слагат силикон!

0

ЗуекаНа невероятна, трудна и мъчителна трансформация ще бъдат подложени  Зуека и Рачков за утрешния епизод на риалитито „Като две капки вода“.

След като миналата сряда буквално им бе наредено от журито да спрат само да водят, ами да започнат и да пеят, двамата водещи се сдобиха с непосилната задача да имитират дует „Ритон“. Но изборът бе оставен и в ръцете на зрителите, които имат избор да ги накарат или да са българският дует, или да изберат Modern Talking, или още по-ужасното – дуото Right Said Fred.

В първия случай Рачков сам обеща да вземе ролята на Катя, защото бил по-надарен отпред. Но ще трябва да му се сложи и солидно количество силикон. Гъмов пееВъв втория Зуека трябва да се изруси, а в третия и двамата да обръснат главите си, за да заприличат на последния дует. Водещите дълго риха с копита по сцената и оказваха съпротива, но накрая се примириха.

В момента вотът на феновете на предаването доста сериозно клони към дует „Ритон“. Всички са любопитни как ще бъде имитиран легендарния бюст на Катето и как ще се постигнат онези височини в песните на дуета. Рафи ще започне да се боядисва от сутринта, за да заприлича в тена на Лени Кравиц. С косата няма как да се справи и ще му сложат къдрава перука.

Милица Гладнишка, която взе първото място заради успешното си представяне като Тина Търнър, изтегли лошия късмет да бъде Поли Генова. Как ще й скрият дългата коса и как ще е направят  с къса руса да му мислят гримьорите. Лошото е, че Поли няма богат репертоар и съответно Милица няма богат избор на песен. Мария Игнатова пак ще прилича на себе си, защото изтегли Росица Кирилова. Дано не пее фалшиво като миналия път. На сцената се очаква и Елвис Пресли. А кой ще е той, засега е тайна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FItykYM9Fic

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *