Шок! Забелязаха чудовищен Йети в Родопите!

0
Огромен Йети броди в Родопите

Хората са изплашени до смърт

Огромно чудовище с белезникава козина било забелязано да броди из Родопите преди дни. Хората са страшно изплашени, защото съществото било високо повече от два метра и половина, а стъпката му около седемдесет сантиметра.

Най – странното е, че подобно чудо никой не е виждал от векове. Преди столетия се носели слухове за кръвожаден звяр, който отвличал хората от къщите им и ги мъкнел в гората, за да ги изяде. Какво обаче е ставало с откраднатите никой не знае, защото никога не е намирана дори и най – малката следа.

Родопите крият своите тайни

От години насам обаче, най – страшните създания на планината са мечките, но местните отдавна са свикнали с тях. Дори и да започнат набези по селата, хората просто се заключват по къщите и така се спасяват от последици.

Във вторник обаче, 72 годишната баба Надежда тръгнала да събира шипки в подножието на върха. Изневиделица нещо около нея силно изшумоляло и близките храсти подозрително се размърдали. Жената забелязала оттам да я наблюдава огромно същество, което било с бяла козина и лице като на маймуна.

Когато се върнала в селото другите помислили, че става въпрос за мечка, която изплашила бабата. На следващия ден обаче имало още, които забелязали следите на странния звяр.

При всички случаи, ако се подаде дори и още един сигнал за наличие на странното същество, местните ловци са готови да организират шайка с кучета. Ако звярът съществува въобще ще бъде заловен и предаден за изследвания в БАН.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=4zOZWpt5DQg

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *