Шок! Юлияна Плевнелиева била на море с любовника си!

2

Юлияна плажПървата дама Юлияна Плевнелиева лудо се забавлява, докато съпругът й се прави на президент.  Тя отишла през август на море с бизнеспартньора си Камен Станев, за когото са твърди, че й е любовник. Двамата били с компания и се гмуркали в морето и се отдавали на слънцето в затворен комплекс, където ходят предимно чужденци и никой не познава никого. Днес бе разпространена снимка, на която Юлияна позира по червена тениска, а любимият й подскача до нея.

Снимката обиколи всички сайтове, но поради факта, че някой предварително я е разфокусирал, дамата може да твърди, че на фотото не е тя, а някоя, която много прилича на нея. Ние също не твърдим 100 процента, че е тя, но е напълно вероятно да е. Защото нито една президентска съпруга досега не си е позволявала такива волности като нея. Да излиза на протести, да ходи всеки ден на работа, да се забавлява в бирарии с компания, да я свимат ръка за ръка с партньора й. Така че нищо чудно и на море да е отишла.  И за конспирация да не е използвала огромната вила на мъжа си в Гърция, а да се е сляла с множеството и гъмжилото по родното Черноморие.

Докато Антонина Стоянова и Зорка Първанова не много охотно, но все пак с чувство за благоприличие изпълняваха дълга си на президентски съпруги, то Юлияна дори не отиде да гласува за съпруга си. Тя предпочете да остане в Туитър и даже да агитира против него. Сега пък предпочита да върти компанията си и да движи сделките на мъжа си, вместо да ходи по официални вечери и приеми. Друга част от сделките пък ги движи бившата му жена.

Според някои медии в офиса на Плевнелиева тече веселие от сутрин до вечер, поднася се вкусна закуска, хубав обед, а денят завършва в близкото заведение. В някои стаи дори нямало бюра! Възможно е, щом дамата предпочита забавленията, а не работата, а самата работа сигурно я движи някое подставено лице извън офиса.

Плевнелиев няма време за ревност и почивки,  защото в това време се е заел с трудната задача да спасява олигархията в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/PRP94CevMuA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Като казвате „А“ , кажете и „Б“ :любовниците комунисти кокошката Мая и Ангел Найденов , гейчо , който изостави Еленка и взе жената на дядо Венци , всички комунисти са с двойни семейства . И това е морал!?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *