ШОК! Вземат книжката на Слави Трифонов!

0
Слави Трифонов

На фона на приближаващите парламентарни избори, властите се засилиха да въвеждат ред в държавата и да наказват дори най – известните представители на хайлайфа. От санкциите не бе пощаден и най – видният шоумен на България – Слави Трифонов.

Според достоверни източници, до няколко дни Дългия водещ може да остане без шофьорска книжка. Причина за това била неспособността на Слави да управлява без да се набива на очи, което съответно довело до сериозни предпоставки за осъществяване на тежко ПТП.

Слави Трифонов

Според сведенията, преди няколко дни Трифонов закупил ново „Ауди А8”, за което броил 300 000 лева. Съвсем естествено, решил да обърне едно кръгче с новата кола из центъра на столицата хем да го изпробва, хем и гражданите да разберат за новата му придобивка.

Понеже все още не владеел мощния автомобил напълно и не бил свикнал с новите габарити, Слави объркал пътя и качил едната половина на возилото на тротоара. За негово нещастие обаче, наблизо имало патрулни полицаи, които на секундата го подгонили. Когато видели кой е шофьора, те малко поомекнали, но все пак го посъветвали да кара по – внимателно, защото при следващо нарушение щели да му отнемат документите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=S7U6yW6OiRE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *