Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Във ВИП Брадър спешно влиза психиатър!

Павел и Лияна опулениАко продуцентите на ВИП Брадър държат предаването им да свърши без трупове, то спешно сега, през уикенда, трябва да вкарат вътре психиатър, или психотепапевт, който да говори с всички участници и да ги озапти.

Не е вече ясно кой изкука първи, но не беше Стойко Сакалиев, маскиран в една от мисиите като кукувичка.  И Мира Радева, и Ваня Червенкова имат нужда от солидни дози бром в чая, защото като излязат от тая къща, /ако успеят да излязат/ няма да могат да гледат хората в очите или хората няма да искат да ги гледат. Не може да се крещи нон стоп в къщата от сутрин до вечер, че и нощем. Има и така наречения умерен тон, който те спазват понякога, но примесен с голяма доза ехидност.

Вечерта след номинациите очи в очи и двете старши на Къщата ревнаха с глас, всяка по свои причини. Наричайки се една друга „пеещата готвачка“ и „фелдфебелът в рокля“.  Ирина Флорин излезе от леденото си спокойствие и каза, че с хора под нивото й не разговаря. Йоана извика Пламен на среща до басейна и му заяви, че той за нея е нула, но му дава шанс да не е нула и затова го номинира. От несвързаните й аргументи Пламен не разбра нищо, зрителите също, но тя беше доволна, че се е изказала и хукна да изнася проповеди из цялата къща. Пламен от своя страна се шмугна в женската спалня при Ирина и Мира, тръшна няколко пресни клюки и едва се сдържа да не вземе и той едно гобленче да го нашива. Тервел и Мариан се скриха под плющящия дъжд в беседката на двора и дружно обявиха, че ги е страх да влязат в спалнята, защото жените са побеснели. Лияна Пламен утешение

Павел Чернев нарече Пламен предател и го призова да се разберат по мъжки и да излязат на двора. Пламен отказа да излиза на двора, защото било студено. Вбесеният Павел се хвърли в залата с уредите да направи една нощна тренировка, а Лияна плахо го прегърна, за да го утеши. Той обаче пуфтеше като парен локомотив и не усети никакво успокоение. Когато все пак заспа, политикът продължи да се бори насън с предателя Пламен и започна да го призовава бълнувайки – ела да видиш какво ще ти се случи! Случи се това, че някой го събуди да не вика насън и той излезе в хола да се успокои. Там пък точно в три през нощта завари Ваня Червенкова да успокоява нервите си чрез нощно готвене. Павел също взе да се успокоява, като започна да мие чинии.

Баси, къде попаднах, прошепна Мишо Шамара на Стойко Сакалиев. Стойко тъжно отговори – мама ме предупреди, че тук ще изкукам, ама защо ли не я послушах. Гневен глас им изрева да млъкнат и събуди и малкото успели да заспят.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ZSpRtOn51jc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Шок! Във ВИП Брадър спешно влиза психиатър!

  1. Дина Отговор

    19.10.2013 в 17:00

    Аз по-психарско издание не съм гледала. Наистина им трябва психиатър.

  2. Колева Отговор

    19.10.2013 в 17:13

    Хах, очите на Павел Чернев са като пред амок!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *