Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ШОК! В Дупница подготвяли петиция в защита на братя Галеви!

Братя Галеви

През последните дни в Дупница усилено се заговори, че група граждани подготвяли петиция в защита на сочените за ръководители на организираната престъпност в региона братя Галеви. С начинанието се целяло да се предизвика пълното опрощаване греховете на босовете, както и окончателното им възвръщане като началници на града.

Според местни хора, в това донякъде имало известна логика. Докато Пламен Галев и Ангел Христов командвали града, никой не смеел да надига глава и да нарушава установените от тях правила. Откакто обаче се изнизали зад граница, в Дупница настанал истински хаос и ситуацията станала по – тежка откогато и да било.

По – малките бандити започнали да събират смелост и дори кокошкарите вече си позволявали да се правят на големи бабаити. В пъти нараснали битовите престъпления, кражбите, побоищата по улиците. Според потърпевши, за да оцелееш в Дупница към този момент, трябва да си най – малко световен шампион по карате.

Особено доволни от пропъждането на Галеви били няколко цигански фамилии, които вече съвсем го ударили през просото. Нахалните роми се възползвали от нежеланието на полицията да се разправя с тях и напълно необезпокоявано тероризирали местните. Непрекъснато се биели не само с представителите на другите етноси, но и помежду си за най – малкото нещо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1-kPH3w1bh8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *