Шок! Ути Бъчваров бил пребит от група цигани!

0
Ути Бъчваров

Легендарният майстор – готвач Ути Бъчваров бил жестоко пребит от група цигани, които наел уж да ремонтират негов имот. Драмата се разразила преди няколко месеца, а за нея било загатнато от продуцентите Иван и Андрей в телевизионен ефир.

Опосумите разказаха в предаването „Всяка неделя”, че става въпрос за техен близък приятел, който бил много известен телевизионен водещ и още по – известен ловец. Та този човек се спазарил с някаква бригада роми да извършат строително – ремонтни услуги на негов имот.

Ути Бъчваров

Къщата се намирала в село Медвен до котел, откъдето произхожда семейството на Ути Бъчваров. Водещият имал най – доброто намерение да позакърпи жилището, за да може да си ходи там на почивка през уикендите. Без да се замисли, направил пазарлък с пишман строителите и дори им дало доста солидно капаро.

След няколко седмици Ути отишъл да види какво става с къщата. Оказало се, че майсторите не са пипнали почти нищо и през цялото време се разтакават и почесват, където не ги сърби. Бъчваров естествено се запенил от яд и вдигнал жесток скандал. Ромите обаче също му отговорили и в края на краищата работата стигнала до бой.

Понеже Ути бил сам, изтичал до колата си и измъкнал ловната пушка, за да ги сплаши. Те обаче се хвърлили накуп към него и след като му отнели оръжието, доста сериозно го понатупали. Съседи от селото алармирали полицията, а пристигналите ченгета едвам успели да измъкнат кулинарния специалист от мелето.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JR4YlG2KGvA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *