Шок! Цветанов заплашил Бойко, Дянков готвел корупционна бомба

1

ДянковСашо Диков омота словоохотливия Яне в ефир и докато си разменяха любезности му задаваше доста сериозни въпроси.

Янев, който никога не търпи да признае, че е неосведомен по какъвто и да било въпрос, веднага се закачи като шаран на кукичката. Бях там, разбира се, когато Борисов уволняваше Дянков, похвали се той, но като се сети, че всъщност няма никаква легитимна причина да е на мястото на събитието, се поправи, че тъкмо носел някакви папки.

Дянков беше уволнен по две причини, похвали се с осведомеността си Яне. Първата заради субсидиите на българските зърнопроизводители, които той искаше да даде пред март. Яне и ЦветановИ се очакваше вълна от протести. Борисов се разсърди и го накара да изтегли заем, но Дянков се инатеше. После обаче Кристалина Георгиева се обади на Борисов, че Дянков е писал писмо до Брюксел за това как се използват европейските пари у нас и искането те да бъдат редуцирани, по-разумно насочени и ревизирани. Този факт разяри премиера и на Дянков му хвръкна главата. Аз не знам какво точно пишеше в това писмо, но то преля чашата. Кажи и за третата причина, подкачи го Диков. След мрънкане и увъртане Янев изплю камъчето. Дянков бил подготвил голяма корупционна бомба в България и тя можела да гръмне всеки момент. За какво точно става дума, за жалост Яне не знаеше. Иначе щеше да се похвали. Дали Дянков на своя глава я е заложил, или със знанието на шефа си, РЗС-водачът също не знаеше.

А вярно ли е, че Борисов е искал да уволни и Цветанов, с меден гласец попита Диков. Яне се припоти няколко пъти и каза, че не присъствал лично, но бил чул да се говори, че премиерът наистина искал да се отърве от Цветанов, но вътрешният министър го заплашил, че ще проговори за някои неща и Бойко тутакси се отказал да го гони, след което вдигнал кръвно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/o_3rIsfA7W0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *