Шок! Тервел се превърна в гол охлюв!

0

Тервел кола мяскаОлимпийскят ни медалист Тервел Пулев претърпя една от най-мъчителните козметични процедури, при това по собствено желание. В поредната мисия в Къщата бе разиграна отново играта „5 от 15“, наречена на Пламен, тъй като той успя да отговори на пет от 15-те му зададени въпроса за обща култура и бе изключително горд от това. Тъй като Ваня Червенкова се ядоса най-много от издънките му и каза, че ще си върне хонорара, само и само да не я мислят и нея, и останалите випове за пълни неграмотници.

Точно затова сега тя беше избрана да отговаря на 15 въпроса, но залогът беше тежък. При всеки грешен отговор шеше да страда Тервел. Той бе опънат върху медицинска кушетка, а до него стоеше козметичка с гореща кола-маска. Козината на боксьора беше залог за общата култура на Ваня. Ха сбърка, ха отива голяма ивица от идеалното окосмение по тялото на Тервел.

Ваня буквално се припоти. За да спаси козината на съквартиранта си, тя напъна всичките си познания, но запецна на монашеското име на Левски. За духовния сан се сети, но Игнатий й избяга от главата. Въпросът бе отчетен с 50 процента верен отговор и веднага част от космите на Тервел бяха оскубани, а той наддаде тъжно мучене.   Бизнесменката се стегна и отговори до 14-я въпрос като по вода, но на 15-я се замисли. А той беше какво означава на диалект думата гуде. Не я знам, Биг Брадър, никога не съм я чувала, призна тя. Опулени бяха и съквартирантите, които я гледаха. Никой не беше чувал тази дума. Брадърът подсказа, че е домашно животно и Ваня почти наслуки каза прасе и уцели. Така отговори на 14,5 от 15 въпроса и спаси космите на боксьора.

Тервел обаче внезапно реши да се подложи доброволно на цялата процедура по обезкосмяването и с охкания, пъшкания, ръмжене и гримаси я издържа.  И заприлича на току що родено гуденце. Всъщност епилацията го преобрази и той се превъплъти в тялото на гръцки бог. Спортистът не можеше да се нагледа на новото си гладко тяло и непркъснато притичаше гордо до огледалото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/1H2KzTkISaY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *