Шок! Тервел и Лияна били гаджета още преди ВИП Брадър

1

Тервел носи ЛиянаПикантна клюка  за Лияна и Тервел Пулев се носи от ухо на ухо из софийските нощни заведения. Оказа се, че любовната история  между двамата е от доста време и те се срещали тайно. Тервел пък се запознал със „сърничката“ покрай брат си и Андреа. Те не били двойка, а просто много си допадали и от време на време си разменяли ласки.

Така че двамата никак не се изненедаха, като се видяха в предаването. Знаели са, че ще са заедно. При внимателно вглеждане в старите кадри се вижда как Лияна на няколко пъти прави масаж на боксьора. Откъде ще знае тя, че той има нужда от масаж, ако преди това не е правила същото? А той мрънкаше като щастлив котарак.

Грешката му беше, че когато тя го масажира по хавлия , той собственически й пусна ръка под хавлията. Направи го по навик и за момент забрави за камерите. Защото явно го е правил много пъти.

Лияна пък се изпусна, че знае, че с жена му са разделени и че не смята, че върши нищо нередно. Тя го сподели с Мира Радева и Ваня Червенкова, които една по една я мъмреха за държанието й. Като излезем, ще ви кажа много неща, каза загадъчно тя. Но съм сигурна, че двамата не живеят заедно, каза тя с присъщтата си наивност.

Точно затова за нея беше голям шок, когато Тервел внезапно обяви, че няма и не е имал никога нещо общо с нея.  Тя буквално зяпна и го гледаше с широко отворени очи, не смеейки да вземе решение.  А след това се разплака.

Причината боксьорът да се извърти като фурнаджийска лопата била, че съпругата му поставила ултиматум, че ще вземе детето със себе си и няма да м разреши да го вижда. Двамата нямат брак и тя може да си взме сина винаги, когато  поиска. Двамата имали много разгорещен спор в деня, когато той тайно излезе от Брадъра, за да ходи на изпит в университета. Точно тогава се разгорял семейният скандал и Дияна му казала, че няма да търпи да я прави за резил пред цяла България.

Тервел подвил опашка, а сега отново започнал да търси Лияна да продължат тайната си връзка. Тя обаче му затваряла телефона и не могла да му прости, че е я излъгал, че разделен с жена си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/D76-iPLKMRg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *