Шок! Свидетел потвърди: Борисов ни предложи 500 хил. лв, за да свалим Станишев и Бареков

2

Председателят на национално движение „Свобода“ Йордан Бонев изненадващо потвърди стряскащата новина, че той и Бисер Миланов-Петното са се срещнали с Бойко Борисов в дома му . Срещата била по инициатива на самия Борисов, който се обадил на Бонев точно на Коледа и поканил двамата в дома си в Банкя.

boiko-petnoto

Сглядата се провела на 26 декември и продължила около три часа. На нея експремиерът предложил на Петното да дискредитира Николай Бареков, като каже пред журналисти, че досега е работил под негова диктовка и е излизал на простести, като е провокирал протестиращите също по заповед на Бареков. Ако двамата от НД „Свобода“ успеели да убедят журналистите, че зад всички провокоции стои Бареков, то Борисов ще помогне на движението да стане партия и да се яви на следващите избори. Той обещал още „Свобода“ да заеме мястото на Атака в парламента и оттам да се чува тяхната дума, понеже били истински патриоти и трябва да станат известни политически лица.

Получихме инструктаж, че основните хора, които трябва да се дискредититрат и да се махнат от политиката са Бареков и Станишев. Ако нашата задача бъде изпълнена, Борисов ни обеща половин милион лева за партията. Той даже даде 12 хиляди лева аванс на Бисер и ни успокои, че има вариант за широка коалиция след изборите, в която ще влезе и БСП, но оглавявано от Първанов, не от Станишев.

Идеята на Борисов беше да създадем нова протестна мрежа в защита на Орешарски и кабинета му, а после да кажем, че ни финансира Николай Бареков. Така едновременно щяха да бъдат дискредитирани Станишев и Бареков и уличени във връзки един с друг. Разберете, Бареков трябва да бъде унищожен и да не влиза в политиката, натякна ни експремиерът.
Аз се усетих, че има нещо гнило. Няколко часа по-късно излезе информация, че сме се срещали и то информацията я получи Бареков. И я разпространи. После Бисер беше арестуван и още е в ареста.

В момента се страхувам какво ще стане с мен. Но заявявам пред всички, че ако нещо ми се случи, то ще е отмъщение на Бойко Борисов, тъй като ние не изпълнихме това, което ни предложи, каза още Йордан Бонев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. yordan bonev e edna fafleshta DEBILNA POLITI4ESKA GAZ.OBRAZNA BARSALKA KOJTO SI IZMISLJ NAI RAZLI4NI PARTII I DVIJENIA I IZOBLI4AVA ZLIA BOIKO.de fakto toi e edin ot ku4kite na 4ervenite baroni koito si e prodal fartjlnika za pari.terjko ti i gorko Balgarski narode s takiva svidni sinove i dashteri koito slujat na mamona i lucifera a za teb,nehajt.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *