Шок! Свързаха и Меглена Кунева с Държавна сигурност

1

КуневаОт 1988 до 1990 година Меглена Кунева е била на работа и то на ръководна длъжност  в Комитета за защита правата на човека.

Тази организация е действала под контрола на Държавна сигурност. Доказателството  показа в ефир Емил Кошлуков, който извади документи от Централния държавен архив. Той смята, че  този комитет е направен специално  от БКП, за да излъже Запада, че у нас има такава организация, правата на хората са защитени и не е необходимо да се пращат наблюдатели и други държави да се месят във вътрешните ни работи.  След това 11 години Кунева работи в Министерския съвет, без значение какво е правителството, като в началото е съветник на Андрей Луканов.кошлуков След което се кандидатира за евродепутат от НДСВ, въпреки факта, че вече е еврокомисар. Кошлуков не извади тези документи самоцелно, а да разсъждава кое в България е дясно и кое ляво.

По негово мнение Кунева няма как да бъде начело на дясна формация, както тя обявява своето движение, защото  цял живот е работила в лявата страна на политическото пространство. Според журналиста цялата трагедия на българския политически модел е, че няма ясно разграничени леви и десни партии. При предния си мандат на БСП се наложи да води дясна политика. На Иван Костов пък му се наложи да взема леви социални мерки, а при ГЕРБ нещата се омешаха напълно, защото много хора с биографии, подобни на тази на Кунева станаха активисти на партията. Зрители пък коментираха, че е безумно бариерата за НС да пада на 3 процента, защото тогава ще влязат множество малки току що учредени партийки, чиято цел е не бъдещето на България, а просто влизането във властта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/chszy9p8Bkc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Крадеца вика – Дръжте крадеца. И двамата са от един дол дренки. Кошлуков по-добре да разкаже как е организирал и извършил подпалването на Партийния Дом, барабар със самообявилия се за профсъюзел лидер К.Тренчев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *