Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Стотина Частни съдебни изпълнители си разделиха половин млрд. лева грабеж от народа!

чсиОт интервютата на бившия председател на Камарата на Частните съдебни изпълнители, Частен Съдебен Изпълнител Георги Дичев и публикации в печата видни юристи направиха следните изводи: ЧСИ-та в българия са образували над 200 000 изпълнителни дела за 2012 година, за цялата 2011 г. пък те са над 180 000. За цялата 2012 г. са събрали над 1 милиард лева, а за периода 2006- 2011 г. – още 2 милиарда лева, като само през 2012 г. ЧСИ са продали над 9000 имота.
Изводът: От действията на ЧСИ-тата само през 2012 г. държавата е изгубила над 450 милиона лева.
В печата могат да се прочетат още стотици материали с доказателства за нарушения на частните съдебни изпълнители, за които разследващите органи до днес мълчат. Примери: ЧСИ Атанасов от Пловдив, който междувпрочем извършва дейността си с фалшива диплома, ЧСИ Чолаков от гр. София – случая със столичните хали, ЧСИ Дичев – с десетки груби нарушения, ЧСИ Милчева – отново с десетки престъпни афери.
Защо Държавата да губи над 450 милиона лева за сметка на печалбата на ЧСИ-тата, Само от информацията за образувани изпълнителни дела някои ЧСИ-та СА МУЛТИМИЛИОНЕРИ.
Пример: Частен съдебен изпълнител Бъзински от гр. София – над 12000 изпълнителни дела за 2012 г. – това прави приход от над 12 МИЛИОНА ЛЕВА. ЧСИ Неделчо Митев от гр. София – над 14 000 изпл. дела за 2012 г., като това прави приход от над 12 МИЛИОНА ЛЕВА за 2012 г. , ЧСИ Якимов от гр. София – над 7 500 дела- това прави приход от над 9 МИЛИОНА ЛЕВА, ЧСИ Дичев от гр. София – МУЛТИМИЛИОНЕР. ЧСИ Милчева от гр. София – мултимилионер и десетки , даже стотици от тазе чсиЧСИ-та.
Налице са безспорни доказателства за десетки престъпления извършени от ЧСИ-тата, продажба на единствени имоти, търсене на пари, които не се дължат, ниски оценки и продажба на имотите на длъжниците за без пари, продажба на цели фабрики и хотели по тази схема – без пари.
И вместо държавата да събира тези пари – Частните съдебни изпълнители стават МУЛТИМИЛИОНЕРИ.
Даже собственици на консорциумни фирми , крупни фабрики и заводи нямат такива доходи.
Причината за богатеенето на ЧСИ-тата в България е, че масово обслужват мафията. А държавата нехае, че нашите данъци потъват в джобовете на една шепа търгаши. В Германия, Австрия и още куп европейски държави, например, Частни съдебни изпълнители въобще не съществуват.
Огледай се народе !?!?!?!?! Защо ли са твоите протести!?!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Шок! Стотина Частни съдебни изпълнители си разделиха половин млрд. лева грабеж от народа!

  1. Анонимен Отговор

    26.02.2018 в 0:13

    ЧСИ са събрали всички дела с изтекла давност и санират пари които след това няма да внесат нито в НАП нито на кредиторите,а и няма закон който да ги накара да ги върнат.Те са много хитри хрътки.Хора дайте да се обединим и да вземем мерки срещу тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *