Шок! Стоичков се снима гол с младо гадже!

0

Стоичков гаджеНай-коментираният български футболист Христо Стоичков пак се метна в публичното пространство, този път гол до кръста.

Камата е сниман на неизвестно място с неизвестна дама. Той е гол до кръста и показва перфектна физическа форма, а дамата е леко в сянка, но си личи, че и на нея всичко й е на мястото. Тайнствената дама не е жена му, тя е на възрастта на дъщерите му, но не е и нито една от тях. От снимката личи, че двамата са щастливи и се усмихват. Фотото се появи случайно в мрежата, а е направено миналото лято. Ако Стоичков има любовница, той не би я завел на толкова обикновено място, като това на снимката.

Мика и ДаниВ миналото се въртяха много слухове за връзките му с други жени, но с напредването на възрастта му, утихнаха. Всички смятаха, че националът се е налудувал и се е кротнал до жена си. Никой нямаше да обърне внимание на фотографията, ако буйната щерка на футболиста – Мика, не се забъркваше непрекъснато в различни скандали с мъже. Къде като слухове, къде наистина Михаела доста палува и сменя партньорите си, а баща й вместо да й издърпа ушите, се разправя с ухажорите. Девойката е палава, твърдоглава като баща си и хубава, незнайно като кого. Амбицията я катери по телевизионните върхове, но в същото време тя не спира да се забърква ту с един, ту с друг мъж, а после бяга. Стигна се дотам, че мъже започнаха да се хвалят, че имат интимни отношения с нея. В бързината да укротява щерка си и обожателите й, Камата може и да си е направил съвсем невинна снимка, но непознатото момиче до него поражда доста въпроси относно еротичната нишка в семейство Стоичкови.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *