Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Шок! Станка Златева тайно пуши в тоалетната

Станка обидена1Станка Златева пуши тайно в тоалетната.  Тя не иска да се знае този неин порок и се крие или в тоалетната, където няма камери, или държи цигарата си в шепа. Въпреки че камерите я заобикалят и не искат да развалят образа й на добър и достоен спортист, все пак цигарата на Станка на няколко пъти попада в кадър. В това няма нищо лошо, но кой знае защо тя го прави тайно и като ученичка. Цигарите не пречат на шампионката да тренира до откат всеки ден. Но явно биха навредели на имиджа й.
През последните седмици Станчето налетя и на виното. Тя държи чашата от сутринта и не се напива дотолкова, че да заваля думите и да се търкаля по земята, но поддържа градуса до късно през нощта. Явно напрежението си казва думата и дори железен човек като нея вече трудно издържа в Къщата.
На няколко пъти и сутрин шампионката казва наздраве на съотборниците си, но тъй като чашите не са прозрачни, не е ясно вътре кафе ли им, чай ли има, или вино и уиски. Някой явно много следи поведението на мдалистската в Къщата, тъй като през последната седмица тръгнаха доста негативни статии за нея. Разговор за групов се*с бе препредаден така, че все едно Станка е загоряла от наложеното й въздържанние и е готова да се метне на врата на всеки срещнат, пък ако са двама – още по-добре. В началото на предаването шампионката обясни, че с тренировъчните лагери и тежката физическа подготовка отдавна е свикнала на сек*уално въздържание,  но пък от друга страна, тя в Къщата не се чувства на лагер, а като в почивен дом, въпреки наличието на уреди и упоритите й тренировки.
Утре ще бъде излъчен победителят във ВИП Брадър и публикациите срещу Станка стават все по-жестоки. Днес бе пусната и такава, че тя не си пиряла дрехите и те стояли на купчинка до леглото й. Звучи доста смешно, защото спортистите са дисциплинирани хора и едва ли ще си нахвърлят мръсните гащи по земята, а поне ще ги приберат в плик.
Яно някой никак не харесва Станка и иска да й попречи утре, а кой е…в България всеки мрази всеки, който е различен от него, та няма защо да гадаем кой има зъб на шампионката.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *