Шок! Рут Колева наруга българите, били лоши и злобни!

1

rut-luboПевицата Рут Колева успя да предизвика поредния  скандал. В социалната мрежа  тя публикува жесток пост, в който заклеймява всички българи и се отказва от тях и от географската им ширина, понеже били лоши, недоволни, злобни и плюещи.

Тя нараче българина странен човек, който все бил недоволени и от лошото и от хубавото. Все мърморел, все плюел. Нарече го нещастен човек, понеже не познавал щастието и не можел да го преживее. Нарече го човек, който нито може да се радва, нито да съпреживява с другите, винаги намръщен и критикуващ.Човек, който не виждал хубавото и не можел да му се зарадва, както и да течете успеха на другите.

Поводът? На Рут жокер не й трябва, но в случая имаше. Поканили я да пее в Би Би Си на живо, харесали й песента, започнала да се върти в радиото, у нас излязла информация за това, журналистите я похвалили, обаче…. Обаче отдолу коментарите не били възторжени и ръкопляскащи. Хейтъри успели да напишат и какво от това, да я нарекат дебела и грозна и типично по хейтърски да кажат какво си мислят за нея, а то в никакъв случай не било особено приятно.

От една страна хейтъри има навсякъде и е неизбежно да не прочетеш някоя друга негативна оценка. Когато става дума за Рут обаче, там негативни коментари пишат и обикновените хора. И тя би трябвало да си отговори защо.

Според нас става дума за неприятното й и отблъскващо поведение в „Къртицата“, където се зъби на останалите, напи се, показа среден пръст на дежурния оператор, скара се с него, вдигна вой до небесата и го уволни, излезе тайно от предаването, забременя, изрита си гаджето, направи аборт, метна се на врата на Любо и след като се отърва от детето, се хвърли в леглото му.

Става дума и за поведението й в „Музикална академия“, където пък нарече половината участници некадърници, обвини Кичка Бодурова и Петя Буюклиева, че не могат да пеят, вади компромати за Кичка, скара се със Стенли и се държа като истински хейтър, само че на екрана.

Скъпа Рут, народът, от който ти в момента се отричаш и го наричаш с всякакви епитети, има една поговорка – Каквото повикало, такова се обадило.  Не смяташ ли, че поне поговорката е много вярна и тя отговаря на   въпроса – защо зрителите на са изпазнали във възторг от постижението ти?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WU7iCdcdpwg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *